Konferensresa

Konferensresa till London

London är en utmärkt stad för er konferensresa då utbudet av hotell, lokaler och aktiviteter är väldigt stort. Det gör att alla kan hitta en aktivitet som passar just dem.

Fotboll i London

Den engelska Premier league rankas som världens bästa liga i fotboll och London representeras där av klubbarna Arsenal, Chelsea, Fulham, Tottenham och QPR. Samtliga arenor är enkla att nå från centrala London och ett besök är en upplevelse för även dem som inte vanligtvis går på fotboll. För dem som vill kan vi även ordna fram biljetter till hemmmatcherna för Charlton, Millwall, Crystal Palace, Leyton orient och West Ham som spelar i de lägre serierna.

Musikaler i London

Att gå på en musikal är också en populär aktivitet på våra konferensresor. Kompletterar ni musikalbesöket med en bra middag på en närbelägen restaurang får ni en helkväll som uppskattas av alla. Utbudet av musikaler i London är enormt med en stor blandning av nya uppsättningar som till exempel Lord of the rings, svenskarnas favorit mamma mia och gamla klassiker som Les Miserables och The Phantom of the Opera.

Skicka förfrågan om konferensresa till London