Fotbollsresa – Arsenal

Beställ en fotbollsresor till Arsenal

Köp en fotbollsresa till Arsenal inklusive biljett och hotell. Vi har biljetter till Arsenals alla matcher i bland annat premier league, champions league och fa-cupen hemma på emirates stadium i norra London.

Se våra priser för fotbollsresor till Arsenal här

Mer information om våra fotbollsresor till Arsenal/Emirates stadium

Biljettkategorin Arsenal Club level

De biljetter som ingår i våra fotbollsresor är till Arsenal Club level som är en biljettkategori där det förutom en matchbiljett ingår dryck och matchprogram. Platserna är antingen i hörnen eller bakom mål. Är du intresserad av någon annan placering på arenan så skicka en förfrågan via formuläret nedan så återkommer vi med en offert.

Hotell i London

Priset som anges på fotbollsresan till Arsenal är beräknat inklusive  tre nätter med del i dubbelrum på Royal National Hotel i centrala London. Besök vår sida för hotell i London för att se fler hotell vi kan erbjuda ihop med våra fotbollsresor.

Matchdagar

Observera att matchdagarna kan komma att förändras för att bland annat passa TV-tider. Boka gärna upp en extra dag i London för att gardera dig mot eventuella ändringar i matchschemat. För matcher på helger rekommenderar vi att vara i London fredag-måndag.