Fotbollsresor till London


Fotbollsresor - Aktuellt och erbjudanden

Fotbollsresa - FA Cup Final på Wembley Stadium
FA Cup Final på Wembley Stadium

Paket med hotell samt biljetter till FA Cup Finalen på Wembley den 21 maj 2016.

Läs mer om fotbollsresan »
Fotbollsresa - FA Cup semi Crystal Palace - Watford
FA Cup semi Crystal Palace - Watford

Fotbollsresa med hotell samt biljetter till semifinalen i FA-cupen mellan Crystal Palace och Watford. Matchen spelas på Wembley Stadium den 24 april 2016.

Läs mer om fotbollsresan »
Fotbollsresa - FA Cup semi Everton v Man Utd
FA Cup semi Everton v Man Utd

Fotbollsresa med hotell samt biljetter till  semifinalen i FA-cupen mellan Everton v Man Utd. Matchen spelas på Wembley Stadium den 23 april 2016.

Läs mer om fotbollsresan »
Fotbollsresa - Fotbollsresa till London på höstlovet
Fotbollsresa till London på höstlovet

Åk på en fotbollsresa under höstlovet 2015 då Arsenal, Chelsea, Crystal Palace, Watford och West Ham spelar hemma i London.

Läs mer om fotbollsresan »

En fotbollsresa till London är en upplevelse för livet

Fotboll är den största sporten i London med ett flertal lag i Premier league, The Championship och League 1. I staden finns några av världens absolut populäraste lag samt att det engelska landslaget oftast spelar sina hemmamatcher på anrika Wembley stadium i norra London. Ingenstans på jordklotet finner du sådan koncentration av lag av hög klass som du gör i London och dess närområden. Är ni ett företag som ska åka kan ni läsa mer på vår sida för konferensresa till London.

Norra London

I de norra delarna av London finner du klubbarna Arsenal och Tottenham samt nationalarenan Wembley. Derbymatcherna mellan Arsenal och Tottenham är sedan länge det hetaste mötet mellan de olika lagen från London. På senare tid har Arsenal varit det dominerande laget i de norra stadsdelarna. I norr hittar du även Watford vilket finns på ett rimligt resavstånd från centrala London men invånarna och anhängarna räknar inte sig själva som tillhörande London. Längre ner i seriesystem hittar du Barnet som spelar sina hemmmatcher på Underhill i nordvästa London.

Östra London

Östra London som alltid varit arbetarnas del av staden domineras fotbollsmässigt av West Ham som trots lång tid utan framgång och titlar drar stora åskådarskaror till Upton Park. West Hams största konkurrent i de östra stadsdelarna är Millwall som kommer från södra sidan av floden Themsen. Millwall har en fanatisk hemmapublik men tyvärr har klubben stora problem med huliganer vilket gjort att klubben har ett dåligt rykte och antalet inresande besökare till The New Den är färre än till de andra Londonlagen. I Nordöstra delen av London finner du den relativt okända klubben Leyton Orient som spelar sna matcher hemma på Brisbane Road.

Västra London

Västra delen av London är hemmamark för klubbarna Chelsea och Fulham vilkas arenor ligger inom promenadavstånd från varandra. Craven cottage som är Fulhams hemmaarena ligger på Themsen norra strand och Chelses Stamford bridge ligger en bit norrut.

Södra London

De södra delarna av London har länge varit den del som fått uppleva minst framgång på fotbollsplanen. Från området kommer klubben Crystal Palace som spelar sina hemmamatcher på Selhurst Park.